Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • EMS Oy muutti uusiin tiloihin

   


  Hienomekaniikkapaja EMS Oy on muuttanut uusiin tiloihin. Yritys toimii nyt osoitteessa Patteritie 3, 14200 Turenki (Janakkala).

  Muutto toi mukanaan kaivattua lisätilaa, kun neliöiden määrä kolminkertaistui. Uudessa tilassa on yli 800 neliötä.
   
  – Tuotantomme on laajentunut niin merkittävästi, että tarvitsimme lisää tilaa. Olemme investoineet uuteen kalustoon, ja nyt meillä on riittävät ja asianmukaiset työtilat, Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen iloitsevat.
   
  Muutto sujui suunnitelmien mukaisesti. Tuotanto oli tauolla vain kahden päivän ajan. Nyt EMS Oy jatkaa laatutyötään varmoin ottein.
   
  – Näkymät ovat erittäin positiiviset: töitä on paljon, mutta laajentuneen tuotantokapasiteetin ansiosta olemme pystyneet ja pystymme jatkossakin pitämään kiinni sekä korkeasta laadusta että toimitusajoista. Tulemme jatkossakin investoimaan laitteistoon. Lisäksi palkkaamme uusia työntekijöitä, Pirttiset kertovat.
   
  Muovituotanto monipuolistuu
   
  EMS Oy:n muovituotanto on monipuolistumassa. Uudella Turengin pajalla voidaan puristaa muovista melkein mitä vain: esimerkiksi keittiötyövälineitä, putkikiinnikkeitä, kalustemuttereita tai vaikkapa nippusiteitä.
   
  Yksi EMS Oy:n kilpailuvalteista on täyden palvelun paketti. Siihen kuuluu muovituotteen mallinnus, muotti, tuotteiden valmistus ja pakkaus.
   
  – Muovituotannon kysyntä on kasvusuunnassa. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin, Pirttiset sanovat.

   

  Lisätietoja:
  Jari Pirttinen, toimitusjohtaja, jari.pirttinen@emsoy.fi, puh. 0400 811 553
  Eeva-Liisa Pirttinen, talouspäällikkö, eeva-liisa.pirttinen@emsoy.fi, puh. 041 549 4334

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto