EMS Oy

EMS Oy on lähes kolmenkymmenen vuoden aikana kehittynyt maahantuontiyrityksestä monipuoliseksi työkalu- ja muottivalmistajaksi. Yritys on lisäksi hienomekaniikkapaja, josta on kasvanut yksi Suomen suurimmista lankasahauksen alihankkijoista ja toimii myös kansainvälisesti.

Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen perustivat EMS Oy:n vuonna 1994. Aluksi toiminta keskittyi metallintyöstökoneiden maahantuontiin ja huoltoon. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus lankasahojen ja muiden työstökoneiden huoltamisesta, kenttätyöstä Keski-Euroopassa ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan kansainvälisesti. Työkaluvalmistukseen EMS Oy on keskittynyt vuodesta 2008.

EMS Oy:n erikoisosaamista on erilaisten työkalujen, muottien  ja muottiosien valmistus - suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi. Me myös huollamme muottiosia ja työkaluja. Monipuolisen osaamisen sekä joustavien palvelukokonaisuuksien avulla toimitamme nopeasti valmistamamme tuotteet asiakkaalle. Teemme myös uustuotantoa, eli työkaluja ja muotteja ideasta valmiiksi asti.

Tarjoamme asiakkaillemme myös alihankintana ruiskupuristusta sekä teknisiä muovituotteita toisen yrityksemme Norden Plast Oy:n kautta. 

– Teemme työtä innolla ja energialla, ja se näkyy. EMS Oy:ssä on kiva olla töissä – joka päivä, Pirttiset hymyilevät.

 

ASIAKKAAN KIITOS 

Olemme aina saaneet EMS Oy:ltä palveluita nopeasti
ja joustavasti. Heidän läheinen sijaintinsa mahdollistaa asioiden läpikäymisen face to face, jolloin homma tulee kerralla kuntoon.

Jukka Rantanen, Sabriscan Oy, Riihimäki

 

Lue lisää

Valmistus