Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • EMS Oy aloitti muovituotannon

  EMS Oy on laajentanut palveluvalikoimaansa muovituotantoon. Uusi kone on nyt käytössä ja muovituotteiden tuotanto on alkanut.

  – Suunnittelimme laajentamista muovituotantoon jo pitkään, jotta voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin. Laajentuminen oli luontevaa, koska meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen, EMS Oy:n toimitusjohtaja Jari Pirttinen sanoo.

  Nyt Janakkalan pajalla voidaan puristaa muovista melkein mitä vain: esimerkiksi keittiötyövälineitä, putkikiinnikkeitä, kalustemuttereita tai vaikkapa nippusiteitä.

  Yksi EMS Oy:n kilpailuvalteista on täyden palvelun paketti. Siihen kuuluu muovituotteen mallinnus, muotti, tuotteiden valmistus ja pakkaus.

  Täyden palvelun paketti

  – Tiedämme, että ammattitaitoiselle kotimaiselle muovituotannolle on kysyntää nyt ja jatkossa. Innolla ja taidolla olemme ottaneet uuden toimialan haltuun, Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen sanovat.

   

  Yksi EMS Oy:n kilpailuvalteista
  on täyden palvelun paketti.

   

  Yksi EMS Oy:n erikoisosaamisalueista on ollut muottien korjaaminen. Ulkomailla teetetyt muotit eivät aina toimi tai vastaa kotimaisia korkeita laatukriteerejä. Sen vuoksi muottien korjaaminen ja muokkaaminen on tehty huippulaadusta tunnetussa EMS Oy:ssä. Jatkossa korjaus- ja muokkaustarpeet vähenevät, kun korkeatasoiset muotit voi tilata suoraan EMS Oy:ltä.

  Muovituotanto laajentaa EMS Oy:n palveluvalikoimaa. Samalla nykyiset palvelut säilyvät. Muovituotanto tulee jatkossa kasvattamaan EMS OY:n liikevaihtoa, konekapasiteettia ja henkilökunnan määrää.

  Myynti kasvoi roimasti

  EMS Oy:n syksy on ollut kiireinen. Myynti on kasvanut syyskuusta lähtien huimat 26 prosenttia.

  – Syksy on ollut ihan uskomattoman kiireinen. Tällaista syksyä ei ole koskaan ennen ollut, Eeva-Liisa Pirttinen kertoo.

  EMS Oy on onnistunut kasvattamaan tuotantokapasiteettiaan kysynnän mukaan ja palvelemaan uusia asiakkaita samalla ammattitaidolla, toimintavarmuudella ja nopeudella kuin tuttuja vakioasiakkaitakin.

  – Meillä on erinomaiset valmiudet asiakasmäärän kasvattamiseen jatkossakin, Pirttiset toteavat.

   

  Lisätiedot

  Jari Pirttinen, jari.pirttinen@emsoy.fi, puh. 0400 811 553

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto