Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • Yritysvierailu meillä

  Tiistaina 31.01.2023 oli vuoden ensimmäisen Janakkalan Yrittäjien yritysvierailun aika! Janakkalan Yrittäjät vieraili 15 yrittäjän voimin EMS Oy:lla tutustumassa yrityksen toimintaan, tiloihin ja yrittäjien mielenkiintoiseen ja vaiherikkaaseen tarinaan.

  EMS Oy:n erikoisosaamista on työkalujen, muottien ja muottiosien valmistus ja huolto. Yrittäjäpariskunnalla Jari ja Eeva-Liisa Pirttisellä on pitkä historia alalta, sillä yritys on perustettu jo 1994. Vuosien varrella tuotanto on laajentunut myös muovituotteiden valmistamiseen, ja vuonna 2018 EMS Oy:n rinnalle perustettiinkin Norden Plast Oy . Muovista tehdään niin erikoisvalmisteisia osia kuin jokapäiväisiä tuotteita, kuten johtokiinnikkeitä ja valmissalaattien kastikekippoja.

  Isossa tehdashallissa lukuisat erilaiset koneet käyvät taukoamatta, jopa ympäri vuorokauden. Halli on pullollaan toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotoksia ja koevedoksia sekä muovista että teräksestä.

  Löytyykö kaapistasi esimerkiksi Iittalan Essence-viinilaseja? Tiesitkö, että lasien muotit on valmistettu täällä Janakkalassa, juurikin EMS Oy:lla?

  Kiitos teräksinen yrittäjäpariskunta, että saimme tulla vierailulle! 

  #janakkalanyrittäjät #yrittajät #janakkala #yrittäjänelämää #yrittäjyys #yrittäjätarina #yhdessäenemmän #yritysvierailu #emsoy #nordenplastoy 

  Teksti:Janakkalan Yrittäjät

  Kuvat: Niina Kivirasi/Valokuvaus Viirukka

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto