Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • Meiltä tulee teille hyviä uutisia!

  Nyt voimme tarjota entistäkin joustavampaa ja monipuolisempaa palvelua asiakkaillemme muovipuristuksen parissa. Perustimme Norden Plast Oy:n - Muotista muotoon.


  Norden Plast Oy tarjoaa palveluinaan muovituotteiden ruiskupuristusta sekä ruiskupuristusmuottien valmistusta ympäristöystävällisesti. Muovituotteiden ruiskupuristus voidaan tehdä joko asiakkaan omalla muotilla tai voimme valmistaa tai teetättää alihankintana kokonaan uuden tuotekohtaisen muotin asiakkaan muovituotteelle.

  Meille luonto ja ympäristö ovat tärkeitä ja panostammekin kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. Käytössämme on vihreä energia ja käytämme sekä sertifioitua A-luokan että kierrätettyä muovia asiakkaan tarpeiden mukaan ruiskupuristustuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme hukkamateriaaliprosenttimme on 0 automatisoidun järjestelmämme vuoksi.

  Meillä EMS Oy:llä on pitkä ja vankka osaaminen alalta, joten yhteistyömme takaa, että muottimme ovat teknisesti luotettavia ja asiakkaana saat parhaan ratkaisun tarvitsemallesi tuotteelle ja tuotteen elinkaarelle. Huollamme myös asiakkaiden omat sekä valmistamamme muovituotteiden muotit. 


  LUE LISÄÄ

  Yhteistyöterveisin

   

  Jari Pirttinen

  Toimitusjohtaja
  jari.pirttinen@emsoy.fi
  +358 400 811 553
  +358 (0)207 850 882

  Eeva-Liisa Pirttinen

  Talouspäällikkö
  eeva-liisa.pirttinen@emsoy.fi
  +358 41 549 4334
  +358 (0)207 850 885

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto