Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • Isot onnistumiset, suuret työt

  EMS:n tiimiä: Jari Pirttinen, Eeva-Liisa Pirttinen, Sven Asmu ja Tomi Vanhanen.

   

  EMS Oy:n alkuvuosi on ollut vilkas ja työntäyteinen. Olemme erikoistuneet työkalukokonaisuuksien valmistamiseen. EMS:n pajalla on tehty muun muassa laadukkaita jonoleikkaimia ja erinomaisia prässityökaluja.

   – On kyllä aivan mahtavaa, että ammattitaitomme on huomattu, ja olemme saaneet tehdä suuria ja vaativia kokonaisuuksia. On myös ollut ilo onnistua ja laajentaa ydinosaamistamme, Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen iloitsevat.

  Fehlmann on työstökeskusten aatelia

  Vankan ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi EMS:n laatu perustuu kunnon työvälineisiin. EMS:n kalusto soveltuu myös vaativiin ja tarkkoihin töihin.

  Esimerkiksi Fehlmann-työstökeskus on yksi luottokoneista. Siinä kierrokset riittävät myös erittäin kovien materiaalien työstöön. Lisäksi Fehlmann säästää aikaa ja rahaa. Katso lisää videolta.

  Ensi viikolla tutustumme uusiin koneisiin ja tekniikoihin EMO Hannover –messuilla Saksassa.

  – Meillä on tapaamisia useiden laite-edustajien kanssa. On tärkeää olla mukana kehityksen kärjessä. Ammattitaitomme on alan huippua ja pidämme huolta, että kalustokin on samalla tasolla, Pirttiset kertovat.

  Tule tapaamaan meitä Alihankintamessuille Tampereelle

  EMS Oy:n tekijöihin, töihin ja laitekantaan pääset tutustumaan Alihankintamessuilla 26.–28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Osastomme on C315.

  – Viime vuonna saimme messuilla paljon uusia tilauksia ja asiakaskontakteja. Nyt on kiva päästä kertomaan työkalukokonaisuuksien valmistamisesta ja uusista koneista.

  Lisätietoja

  Jari Pirttinen, toimitusjohtaja, 0400 811 553, jari.pirttinen@emsoy.fi
  Eeva-Liisa Pirttinen, talouspäällikkö, 041 549 4334, eeva-liisa.pirttinen@emsoy.fi

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto