Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • Hei, tänään puhutaan vastuullisuudesta!

  Meillä EMS OY:ssä ja Norden Plast Oy:ssä hoidetaan vastuullisuusasiat huolella. 

  Kierrätys
  Jätehuolto järjestetty niin, että kaikki mahdollinen kierrätetään: pahvi, paperi, muovi, sekapelti, messinki jne. Muovin puristuksessa tuleva ylimääräiset muoviosat rouhitaan uudelleen käytettäväksi ja aina kun mahdollista, ostamme kierrätettyä granulaattia.   Työvoima
  Työvoiman suhteen olemme myös vastuullisia, työehtosopimuksia noudatetaan ja työntekijöiden viihtyvyyteen satsataan. Kesäisin palkkaamme nuoria työntekijöitä ja myös talviaikaan meillä on usein työharjoittelijoita oppimassa työelämän kuvioita. Tarjoamme työntekijöille urheilumahdollisuuksia ja virkistäytymistä työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Meillä onkin täällä mukava iloinen ilmapiiri. Kaikki viihdymme työssä.

  Sähkö
  Sähköenergia, jota ostamme on tuotettu ympäristöä kunnioittaen hiilidioksidivapailla energialähteillä. Tästä meillä on sertifikaatti.

  Ostot
  Raaka-aineiden hankinnassa kiinnitämme huomiota myös ympäristökysymyksiin ja pyrimme toimimaan siinäkin vastuullisesti. Mahdollisuuksien mukaan hankimme raaka-aineet kotimaisilta toimijoilta.  Paperittomuus
  Toimistopuolella olemme siirtyneet paperittomuuteen. Laskut pyrimme sekä vastaanottamaan että lähettämään sähköisesti. Tallennamme asiakirjat pilvipalveluihin, jotta ei tarvitse enää käyttää mappeja eikä paperisia arkistoja.

  Kun vastuullisuusasiat täällä meillä on kunnossa, pystymme palvelemaan myös sinua asiakkaana vastuullisesti.

  Tervetuloa tilaamaan!   
  Terveisin Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen
  EMS OY  ja Norden Plast Oy

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto