Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • Hämeen Sanomat uutinen

  Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen palkittiin Janakkalan vuoden yrittäjinä – Pieni yritys pärjännyt suurten muutosten keskellä

  Eeva-Liisa Pirttinen sanoo, että vaikeista tilanteista huolimatta parilla riittää huumoria. HÄMEEN YRITTÄJÄT

  Pirttisten yritys EMS on toiminut lähes 30 vuotta.

  Hämeen Sanomat

   

  Janakkalan vuoden yrittäjiksi on valittu EMS oy:n yrittäjät Jari ja Eeva-Liisa Pirttinen. Heidät palkittiin lauantaina 25. marraskuuta Janakkalan yrittäjäjuhlassa.

  Vuonna 1994 perustettu EMS on kehittynyt maahantuontiyrityksestä monipuoliseksi työkalu- ja muottivalmistajaksi, tiedotteessa todetaan. Lisäksi yritys on hienomekaniikkapaja.

  Pirttiset ovat kiinnostuneita työstään ja haluavat jatkuvasti kehittää ja löytää uutta. Pirttiset ovat hankkineet osaamispohjansa olemalla mukana alan työketjun useissa eri vaiheissa, tiedotteessa kerrotaan. Tällä hetkellä he työskentelevät lankasahauksen ja kipinäkoneiden parissa.

  – Tämän alan yritykset ovat joutuneet ahtaammalle ja ahtaammalle. Tuotteiden kysyntä on laskenut Suomessa jo pitkään. Monet ovat menneet konkurssiin. Ukrainan sota muuttaa markkinoita uudelleen ja osa töistä on tulossa takaisin kotimaahan. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia meidän kaltaisille, pienille ja ketterille toimijoille, Jari Pirttinen toteaa tiedotteessa.

  Yrittäjinä he ovat kokeneet monia suuria muutoksia.

  – Korona rokotti meitä ja sen perään myös käynnissä oleva sota. Nokian renkaat oli meidän suuri asiakkaamme Venäjällä. No ei ole enää, Jari Pirttinen sanoo.

  Eeva-Liisa Pirttinen sanoo, että vaikeista tilanteista huolimatta parilla riittää huumoria.

  Vuonna 2018 EMS:lle perustettiin tytäryhtiö Norden Plast oy, joka tarjoaa muovituotteiden ruiskupuristusta ja menetelmässä käytettävien muottien valmistusta.

  Janakkala on Pirttisten mukaan hyvä paikka toimia, sillä asiakkaat ovat lähellä ja kuljetukset toimivat nopeasti. Kunnan kanssa tehtävä yhteistyö on sujunut.

  Palkintolautakunnassa oli Janakkalan ja Hämeen Yrittäjien luottamus- ja toimihenkilöitä.

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto