Uutta

Tälle sivulle päivitämme ajankohtaisia kuulumisia. Voit myös tilata sähköisen asiakaskirjeen.

 

 • EMS Oy laajentaa ja investoi

   

   

  Vuoden 2016 ensimmäinen puolikas on ollut vauhdikas: EMS Oy:n tilauskirjat ovat täynnä ja tuotannossa on ruuhkaa.

   – Meillä on tilauskirjat täynnä yli puoleksi vuodeksi tästä eteenpäin. Ruuhkahuippuja on ollut ennenkin, mutta nyt näyttää siltä, että olemme saaneet markkinoille pysyvän jalansijan, EMS Oy:n toimitusjohtaja Jari Pirttinen ja talouspäällikkö Eeva-Liisa Pirttinen sanovat.

  EMS Oy on saanut paljon uusia asiakkaita ja suurtilausten määrä on moninkertaistunut. Samalla tuotannon painopiste on siirtynyt yhä vahvemmin työkalujen valmistukseen. Muottien osuus on jo yli 30 prosenttia tuotannon kokonaisvolyymista.

  – Työkalujen muottien lisäksi teemme yhä enemmän prässityökaluja. Olemme työkalujen valmistamisessa ammattilaisia, ja olemme saaneetkin paljon positiivista palautetta ja kiitosta, Jari Pirttinen kertoo.

   

  "Työkalujen muottien lisäksi teemme yhä enemmän prässityökaluja."

  Suurin osa toimeksiannoista on johtanut jatkotilauksiin ja sitä kautta laajoihin kokonaistilauksiin. Jatkossa EMS Oy erikoistuu nimenomaan kokonaisuuden hallintaan.  Asiakas saa koko palveluketjun suunnittelusta ja ideoinnista valmiiseen muottiin tai työkaluun samasta talosta.

  – Näin takaamme laadun, toimitusvarmuuden ja myös nopeuden. Kokonaisuus ratkaisee, Pirttiset sanovat.

  EMS Oy on saanut erityiskiitosta erinomaisesta laadusta. Määrätietoinen laadun kehittäminen onkin osa EMS Oy:n toimintaperiaatetta.

  EMS Oy on onnistunut pitämään kiinni sovituista toimitusajoista, vaikka asiakasmäärät ja tilaukset ovat kasvaneet merkittävästi. Hyvä työnohjaus, johdonmukainen suunnittelu ja joustava organisaatio ovat olleet merkittävässä roolissa.

  Lisää investointeja ja tehokkuutta

  Kysynnän roiman kasvun ansiosta EMS Oy on palkannut uuden työntekijän, Tomi Vanhasen, ja investoi palvelutarjonnan laajentamiseen.

  Lankasahaukseen saatiin lisäkapasiteettia Makino-lankasahasta. Lisäksi suunnitelmissa on CNC-sorvin ja pyöröhiomakoneen hankinta. Myös vuodenvaihteessa alkaneeseen muovituotantoon investoidaan lisää.

  Investointien lisäksi tehokkuutta kasvattaa tuotannon siirtyminen kahteen vuoroon, aamu- ja iltavuoroon.

  – Haluamme jatkossakin pitää kiinni nopeista toimitusajoista ja huippulaadusta. Se edellyttää tuotantoa kahdessa eri vuorossa, Pirttiset toteavat.

  Lisätiedot
  Jari Pirttinen, jari.pirttinen@emsoy.fi, puh. 0400 811 553

  LUE LISÄÄ: Saammeko esitellä  - Tomi Vanhanen

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto